U.D.O.

Heavy Metal

UDO DIRKSCHNEIDER - Vocals (1987-1991, 1996) | FITTY WIENHOLD - Bass (1996) | ANDREY SMIRNOV - Guitars (2012) | KASPERI HEIKKINEN - Guitars (2013) | SVEN DIRKSCHNEIDER - Drums (2015)
Germany
Fondé en 1987
21022 vues
Discographie
  • 2018 - Steelfactory
  • 2015 - Decadent
  • 2013 - Steelhammer
  • 2011 - Rev-Raptor
  • 2009 - Dominator
  • 2007 - Mastercutor
  • 2005 - Mission No. X
  • 2004 - Thunderball
  • 2002 - Man and Machine
  • 1999 - Holy
  • 1998 - No Limits
  • 1997 - Solid
  • 1991 - Timebomb
  • 1990 - Faceless World
  • 1989 - Mean Machine
  • 1987 - Animal House