STRATOVARIUS

Metal

TIMO KOTIPELTO - Vocals (1994-2004, 2005) | JENS JOHANSSON - Keyboards (1995) | LAURI PORRA - Bass (2005) | MATIAS KUPIAINEN - Guitars (2008) | ROLF PILVE - Drums (2012)
Finlande
Fondé en 1985
21462 vues
Live-Reports
Interviews
Discographie
  • 2015 - Eternal
  • 2013 - Nemesis
  • 2011 - Elysium
  • 2009 - Polaris
  • 2005 - Stratovarius
  • 2003 - Elements Pt. 1
  • 2003 - Elements Pt. 2
  • 2000 - Infinite
  • 1998 - Destiny
  • 1997 - Visions
  • 1996 - Episode
  • 1995 - Fourth Dimension
  • 1994 - Dreamspace
  • 1992 - II
  • 1992 - Twilight Time
  • 1989 - Fright Night