SEPTICFLESH

Death Metal Symphonique

SPIROS ANTONIOU - Bass, Vocals (harsh) (1990-2003, 2007) | CHRISTOS ANTONIOU - Guitars (1990-2003, 2007), Keyboards (1990-2003, 1990-2003), Orchestrations, Samples (2007, 2007) | SOTIRIS VAYENAS - Guitars, Vocals (clean), Lyrics (1990-2003, 2007), Keyboards (1994-1998) | KERIM KRIMH LECHNER - Drums (2014)
Grèce
Fondé en 1990
22554 vues
Festival
Hellfest 2018
Septicflesh
24/06/2018
Discographie
  • 2017 - Codex Omega
  • 2014 - Titan
  • 2011 - The Great Mass
  • 2008 - Communion
  • 2003 - Sumerian Daemons
  • 1999 - Revolution DNA
  • 1998 - A Fallen Temple
  • 1997 - Ophidian Wheel
  • 1995 - Έσοπτρον
  • 1994 - Mystic Places of Dawn