THERION

Death Metal, Symphonic Metal

CHRISTOFER JOHNSSON - Guitars, Keyboards (1988), Vocals (1988-2006), Programming (2006) | NALLE PåHLSSON - Bass (2008) | JOHAN KOLEBERG - Drums (2008) | THOMAS VIKSTRöM - Vocals, Flute (2009) | CHRISTIAN VIDAL - Guitars (2010)
Suède
Fondé en 1988
9176 vues
Chroniques
Live-Reports
Discographie
  • 2018 - Beloved Antichrist
  • 2012 - Les Fleurs du Mal
  • 2010 - Sitra Ahra
  • 2007 - Gothic Kabbalah
  • 2004 - Sirius B
  • 2004 - Lemuria
  • 2001 - Secret of the Runes
  • 2000 - Deggial
  • 1999 - Crowning of Atlantis
  • 1998 - Vovin
  • 1997 - A'arab Zaraq - Lucid Dreaming
  • 1996 - Theli
  • 1995 - Lepaca Kliffoth
  • 1993 - Symphony Masses: Ho Drakon Ho Megas
  • 1992 - Beyond Sanctorum
  • 1991 - Of Darkness....